Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Arjan:

  Arjan

  Regiomanager , 36 jaar
  Eigenschappen van Arjan:

  In een vorig leven was ik gymdocent op een school voor kinderen met autisme. Fantastisch vond ik het. Ik had altijd een heel leuke, bijzondere klik met de kinderen en ik zie dat ze dezelfde behoeften en vaardigheden hebben als elk ander mens, maar hun autisme zit in de weg. Als je ze kan helpen hun stoornis een plek te geven, het te accepteren, dan is dat heel bijzonder.

  Als regiomanager heb je veel verantwoordelijkheid, maar ik weet voor welke doelgroep ik het doe. Ik krijg voldoening uit berichten dat bewoners verhuizen omdat ze zelfstandig zijn geworden, mede dankzij onze hulp. Of als iemand na een jaar thuiszitten een baan heeft gevonden. Heel tof. Ik krijg dat ook allemaal mee als manager, en dat vind ik ook belangrijk. Ik wil betrokken zijn bij de teams: er zitten zó veel bevlogen collega’s bij. Aan de ene kant houd ik me bezig met mensen, met zorg, aan de andere kant moet ik ook commercieel zijn. Dat maakt mijn baan heel interessant en divers. De locaties moeten goed draaien, alleen dán kunnen we mensen helpen, en ik wil graag uitbreiden. Waar is behoefte aan, welke plekken zijn geschikt voor een nieuwe cliëntgroep en wie moeten daar komen te werken? Ook dat zijn dingen waar ik me mee bezighoud. Het is fantastisch om een nieuwe locatie te starten. Dat voelt goed, omdat ik weet dat we dan weer wat meer mensen kunnen helpen bij het vinden van een banen het runnen van een huishouden. Ik zou het mooi vinden als we met z’n allen het werkloosheidscijfer onder mensen met autisme naar beneden te krijgen. De doelgroep waar we mee werken, is mijn grote drijfveer.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy