Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Linda:

  Linda

  Pedagogisch medewerker , 29 jaar
  Eigenschappen van Linda:

  Laatst kwam ik een meisje tegen dat heel blij naar me zwaaide. “Sorry dat ik vroeger best brutaal was op de behandelgroep. Daar heb ik nu wel spijt van, want ik mis het heel erg”, zei ze. Het is echt leuk dat ze de tijd bij ons zo positief heeft ervaren. Daar doen we ook echt ons best voor.

  Ik werk op een behandelgroep voor jongeren tussen 7 en 12 jaar. De kinderen komen na schooltijd naar ons om vaardigheden te leren waardoor ze thuis en op school weer op een positieve manier verder kunnen.

  Je moet in dit werk blij zijn met kleine stapjes. Gedrag verander je niet gemakkelijk, ook niet bij kinderen. Bovendien is de thuissituatie vaak ook niet altijd optimaal. Gelukkig gaat het vaak goed. We hebben bijvoorbeeld een meisje op de groep wiens ouders zelf ook veel problemen hebben. Door alle omstandigheden woont ze tijdelijk ergens anders en dat is geen makkelijke situatie. Desondanks doet ze het erg goed bij ons en wil ze zich graag ontwikkelen. Het maakt me heel trots om haar te zien groeien. Als haar thuissituatie straks rustiger is, hoop ik echt dat het beter met haar zal gaan.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy