Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Annette:

  Annette

  Verpleegkundige/Voorzitter VAR , 32 jaar
  Eigenschappen van Annette:

  Het beeld is dat verpleegkundigen patiënten vooral lichamelijk verzorgen: helpen met wassen, injecteren, wonden verzorgen etc., maar als verpleegkundige heb ik een veel hoger doel. Ik wil ervoor zorgen dat mijn patiënten een goede kwaliteit van leven hebben. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich veilig voelen in de tijd dat ze bij ons de afdeling liggen. De mensen op onze afdeling urologie/gynaecologie komen in een kwetsbare periode van hun leven bij ons waarin vaak een operatie noodzakelijk is. Wij kunnen ervoor zorgen dat ze zich zo prettig en veilig mogelijk voelen. Als je met die instelling naar je werk gaat, is het nog leuker: namelijk zorgen voor kwaliteit van leven.

  Het mooie aan het werk van verpleegkundige is ook dat je met heel veel mensen samenwerkt zoals artsen, fysiotherapeuten, roomservice medewerkers, diëtisten en geestelijk verzorgers. Als verpleegkundige ben je de spin in het web in de coördinatie van zorg voor de patiënt. Verder wisselen de patiënten heel vaak dus in dit vak kom je met heel veel mensen in aanraking wat het heel afwisselend en dynamisch maakt.

  Verpleegkundige zijn is een prachtig vak, daar ben ik trots op! Wil jij dit ook?

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy