Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Yvette:

  Yvette

  Verpleegkundige chirurgie , 32 jaar
  Eigenschappen van Yvette:

  ‘Ik sta aan het bed, maar doe tweederde van mijn werktijd onderzoek naar kwaliteitsverbetering zodat ons vak zich blijft ontwikkelen. De combinatie van praktijk en onderzoeken/studeren is fijn.

  Over een paar jaar zou ik wel verplegingswetenschappen willen studeren. Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt je ook ontwikkelen richting kwaliteitsonderzoek of management. Ooit was ik juf op een basisschool. Dat vond ik leuk, maar ik miste wat. In het onderwijs ligt veel vast in methodes. Als verpleegkundige heb je natuurlijk ook protocollen, maar je kunt hier veel meer onderzoeken welke processen voor verbetering vatbaar zijn. Als verpleegkundige ben je echt een steunpilaar voor een patiënt en van grote betekenis. Dat besef je pas als je naar de reacties van patiënten luistert.’

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy