Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Greetje:

  Greetje

  Planner , 45 jaar
  Eigenschappen van Greetje:

  Bij ons in huis moet 24 uur per dag begeleiding aanwezig zijn voor ouderen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Als planner heb je een grote verantwoordelijkheid: als ik mijn werk niet goed doe, krijgen de bewoners niet de zorg die ze nodig zijn, Mijn drive is om de bewoners de juiste zorg te geven./dat de bezetting op de afdeling in orde is, Dat vind ik echt een mooie uitdaging.

  In mijn beroep zorg ik niet alleen voor de bewoners, maar ook voor het personeel. Voor hen draait het leven niet alleen om werken: een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. We werken natuurlijk niet van 9-5 in de zorg, maar je kunt altijd voorkeuren aan ons doorgeven. Wil je graag elke donderdag vrij om te sporten? Dat is dan prima mogelijk.

  Zelf heb ik 15 jaar in de zorg gewerkt. Ik kwam toevallig op de planning terecht omdat ik even geen fysiek werk kon doen vanwege een val in de sneeuw. Dat beviel zo goed, dat ik er inmiddels alweer tien jaar werk. Als het nodig is, dan trek ik een polo aan en help ik ‘s ochtends ook even mee op de afdeling. Dat vind ik ook mooi. Om eerlijk te zijn, ga ik echt elke dag blij naar huis. Je kunt als planner in de ouderenzorg echt iets voor iemand betekenen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy