Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Jos:

  Jos

  POH ouderen , 56 jaar
  Eigenschappen van Jos:

  Ik kom bij veel verschillende mensen thuis; gisteren bijvoorbeeld nog bij een dame van 98 die nog zelfstandig thuis woont. Voor de huisartsenpraktijk breng ik de leefsituatie van ouderen in kaart en kijk of ondersteuning nodig is. Op deze manier kunnen ze zoveel mogelijk genieten van hun laatste levensfase.

  Eerder gaf ik 15 jaar les op de opleiding Verpleegkunde, maar ik miste wat betekenis in mijn werk. Door deze baan heb ik weer direct contact met mensen die zorg nodig hebben. Ik ga bij ze op bezoek en kijk hoe het met hun gezondheid is. Sommigen hebben bijvoorbeeld extra hulp nodig, wat afleiding of mentale ondersteuning. Het is heel bijzonder met al deze mensen te werken.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy