Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Joanneke:

  Joanneke

  ggz-agoog , 31 jaar
  Eigenschappen van Joanneke:

  Ieder mens wil een vaste plek. Als je geen woning hebt, dan kun je ook niet goed herstellen van je verslaving. Je moet je kunnen terugtrekken in een veilige haven waar je je op je gemak voelt. Daarom help ik mensen bij het vinden van een woning, of van werk, of ik zorg ervoor dat ze bij de dagbesteding terechtkunnen. Soms ga ik met mensen om de tafel om de financiën te bespreken: wat komt er binnen, wat gaat eruit?

  Het mooie aan dit werk is dat geen dag hetzelfde is. Sterker nog, aan het einde van de dag ziet mijn agenda er totaal anders uit dan hoe-ie ’s ochtends ingepland was. Ik focus me niet op de diagnose, een woning en werk zijn minstens zo belangrijk voor deze doelgroep. Ik vind het heel bijzonder dat ik het vertrouwen van deze mensen krijg om mee te mogen kijken naar hun leven, en dat ze me ook toelaten. Ik mág ze ondersteunen, hoe mooi is dat? Ik geef mensen graag een zetje de goede kant op, zodat ze weer mee mogen en kunnen doen in onze maatschappij.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy