Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Patricia:

  Patricia

  Teamleider poli chirurgie , 38 jaar
  Eigenschappen van Patricia:

  Soms belt een chirurg: “Kunnen we meteen deze patiënt helpen? Hij is heel oud en het is een hele belasting voor hem om volgende week weer terug te komen”. Op zo’n moment doen we er alles aan om deze man te helpen.

  Soms kunnen we iemand er gewoon op de planning tussenschuiven. Een andere keer is het heel druk en overleggen collega’s snel wie welke taken over kan nemen. De lijnen op onze afdeling zijn kort en daardoor kunnen we snel beslissingen maken. Zo kunnen we bijna iedereen helpen. Patiënten komen na afloop regelmatig langs met bloemen, taart of dropjes.

  Als teamleider van 32 doktersassistenten, verpleegkundigen, gipsverbandmeesters en secretaresses vind ik teambuilding heel belangrijk. In het ziekenhuis staat samenwerken voorop. Dat merk ik zelf ook. Eerder was ik doktersassistente, dus als het nodig was spring ik bij. Als mijn collega’s een keer tijd over hebben, helpen ze mij weer.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy