Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Judith:

  Judith

  Verzorgende IG i.o. , 36 jaar
  Eigenschappen van Judith:

  Momenteel werk ik in de horeca in een verzorgingstehuis. Eigenlijk kwam ik hier toevallig terecht, maar ik heb altijd al interesse gehad in de zorg. Het zit echt in me: als iemand moeilijk opstaat, wil ik helpen en ik let altijd goed op of een verward iemand niet zomaar de deur uitloopt.

  Een aantal jaar geleden wilde ik eigenlijk al de opleiding voor Verzorgende IG al doen, maar vond ik de tijd nog niet rijp. Ik heb een gezin en de oudste is gehandicapt. Dit jaar kwam het wel goed uit: mijn man is vaker thuis en de gezondheid van mijn dochter is stabieler. Er kwam een interne vacature vrij voor de opleiding en ik dacht: waarom niet?

  Op dit moment geef ik ouderen al te eten en te drinken, maar ik wil graag meer doen. Ik wil mensen echt helpen en bijstaan. Daarnaast vind ik het menselijke lichaam enorm interessant. Als ik een bewoner zie met een lichamelijke aandoening, wil ik er eigenlijk altijd naar vragen. Nu kan dat natuurlijk niet, want daar hoor je je buiten te houden. Straks leer ik daar wel meer over in mijn opleiding.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy