Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Amber:

  Amber

  Student Logopedie , 24 jaar
  Eigenschappen van Amber:

  Zingen is mijn grote passie; ik heb ook een aantal jaren aan het Conservatorium gestudeerd. Vlak voordat ik geopereerd werd aan bultjes op mijn stembanden, kwam ik terecht bij een hele fijne logopediste. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en gaf hele prettige oefeningen die echt op mij gericht waren.

  ‘Dit wil ik ook’, dacht ik. Na mijn operatie ben ik daarom overgestapt naar de opleiding logopedie. Ik zou me na mijn studie graag willen richten op professionele zangers en zangeressen. Op dit moment doe ik mijn afstudeeronderzoek daarom naar het effect van ‘vocal massage’; een nieuwe manier om het nek/halsgebied te masseren. Als deze preventieve techniek effectief blijkt te zijn, lijkt het me heel mooi om dit na mijn afstuderen ook aan te bieden in combinatie met logopedie en zangles.

  Er is heel veel vraag naar preventieve zorg. Het vakgebied staat echter nog in de kinderschoenen, ook in de logopedie. Voor mijn minor ‘Interprofessionele Samenwerking’ stelde ik samen met andere zorgdisciplines een behandeltraject samen. Dat vond ik heel erg leuk om te doen, dus wil ik op dat gebied ook een masteropleiding volgen. Wellicht kan ik alle kennis ooit combineren en zelf een eigen centrum beginnen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy