Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Ward:

  Ward

  HBO-verpleegkundige in opleiding
  Eigenschappen van Ward:

  Vroeger wilde ik altijd bij de politie werken omdat ik graag mensen help en in een team werk. Uiteindelijk kwam ik erachter dat verpleegkunde ook heel goed bij me past. Inmiddels ben ik bijna klaar met mijn studie en heb ik geen seconde spijt van mijn keuze gehad.

  Mensen zeggen wel eens dat verpleegkunde een typisch vrouwenberoep is, maar dat is helemaal niet waar. Het is bijvoorbeeld ook een heel technisch vak.

  Humor vind ik heel belangrijk in mijn werk en daar haal ik ook veel voldoening uit. Alhoewel mijn werk natuurlijk ook bestaat uit hele heftige situaties en ernstige dingen, is het belangrijk om soms even te lachen. Ik wil graag dat patiënten op een positieve manier naar hun situatie kunnen kijken.

  Na mijn studie wil ik graag in het ziekenhuis aan de slag, al weet ik dat nog niet helemaal zeker. De zorg is ongelofelijk breed en veel aspecten zijn erg leuk. Ik zie mezelf in de toekomst bijvoorbeeld ook wel op de ambulance werken. Docent verpleegkunde lijkt me tevens hartstikke leuk. Veel zorgen maak ik me er niet over; binnen de zorg zijn er heel veel kansen en ontwikkel je jezelf elke dag.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy