Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Noura:

  Noura

  Verpleegkundige , 27 jaar
  Eigenschappen van Noura:

  In het derde jaar heb ik stage gelopen en toen ontdekte ik dat dit echt is wat ik leuk vind. Ze hebben een blanco achtergrond. Een ziek kindje heeft geen of weinig voorgeschiedenis. Dat is spannender, je weet niet wat het kindje voor allergieën heeft, of er verder iets met het kindje is. Je moet op alles letten. Dat spannende interesseert mij.

  Er zijn veel negatieve vooroordelen uit de zorg: het beeld is dat het slecht wordt betaald en de werkdruk hoog is. Toch heb ik hiervoor gekozen. Ik haal hier voldoening uit. Als je iemand hebt kunnen helpen of ouders blij maakt, dan voel je je goed omdat je iets voor iemand hebt kunnen doen. Het is warm, liefde. Dat maakt voor mij alles goed. Als ik op thuisbezoek kom bij een kindje met wie het nog niet zo goed gaat, en ik hoor later dat het mede door mijn hulp een stuk beter gaat, dan vind ik dat zo gaaf, zo mooi.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy