Informatie over het coronavirus
Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd 1,5 meter afstand. Was vaker je handen.
Actuele informatie vind je op Rijksoverheid.nl/coronavirus.

Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Marcel:

  Marcel

  Veiligheidsloket medewerker , 50 jaar
  Eigenschappen van Marcel:

  Ik ben medewerker van het Veiligheidsloket. Als er een calamiteit plaatsvindt met een cliënt, dan ben ik snel ter plaatse en schakel ik eventueel collega’s van de beveiliging in.

  De cliënten hier accepteren het van mij, omdat ze weten dat ik in het verleden zelf ook tijdelijk opgenomen ben geweest in de psychiatrie. Ik ben in behandeling geweest bij Emergis en ben voorzitter geweest van de cliëntenraad. Misschien dat de cliënten daardoor het gevoel hebben dat ik hen beter begrijp.

  “Jaren geleden ben ik tijdelijk opgenomen geweest in de psychiatrie. Nu werk ik hier aan de veiligheid van het terrein.”

  Inmiddels gaat het weer goed met mij. Ik zorg dat het terrein veilig is voor de medewerkers en cliënten. Voor dit werk is het fijn als je goed met mensen overweg kunt. Ik ken bijna iedereen hier en de mensen kennen mij. Met de mensen die hier al langere tijd zitten, kan ik lezen en schrijven. Ik vind het leuk om een praatje te maken met mensen, er achter te komen wat er leeft en waar ze tegenaan lopen.

  Binnenkort ben ik klaar met mijn opleiding en ben ik Beveiliger. Het geeft me een goed gevoel dat ik anderen een veilig gevoel kan geven.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy