Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Marion:

  Marion

  Applicatiespecialist SAP , 50 jaar
  Eigenschappen van Marion:

  Als applicatiespecialist kijk ik constant naar nieuwe ICT-trends, apparaten en innovaties. Zo heb ik het verpleegkundig elektronisch patiëntendossier mede opgezet. Daarmee kunnen verpleegkundigen onder andere alle handelingen, opname-informatie en medicatie registreren.

  Het is mijn werk ervoor te zorgen dat het systeem goed werkt, zodat de administratieve lasten verlaagd worden en verpleegkundigen meer tijd overhouden voor hun patiënten. Uiteindelijk verbetert ook het computersysteem zelf de zorg. De verpleegkundige kan het als leidraad gebruiken en op basis van deze informatie goede beslissingen nemen voor de patiënt. Ik ben ooit begonnen als verpleegkundige en vanuit die functie in deze baan gerold. Op deze manier zorg ik toch voor de gezondheid van onze patiënten.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy