Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Michelle:

  Michelle

  Arts onderzoeker BWC , 27 jaar
  Eigenschappen van Michelle:

  Op dit moment doe ik een vierjarig promotieonderzoek naar brandwonden. Ik bekijk hoe we de therapieën kunnen verbeteren. Er gebeurt zoveel in een lichaam en het is fascinerend dat te onderzoeken. Dat is ook de reden dat ik arts ben geworden; ik wil weten hoe alles werkt. Daarnaast wil ik natuurlijk mensen helpen.

  Als wetenschapper zorg ik ervoor dat er innovaties in de zorg plaatsvinden. Als een arts een therapie toe wil passen, moet deze eerst onderzocht worden op de veiligheid. Ik zorg ervoor dat dit gebeurt.

  Het geeft me een fijn gevoel door een ziekenhuis te lopen. Alhoewel patiënten dat waarschijnlijk anders zien, is het eigenlijk een heel dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde en je werkt intensief samen met collega’s en patiënten. Ook het menselijk contact is mooi. Dit werk hoeft niet altijd droevig te zijn, je kunt ook lachen met patiënten.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy