Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Chris:

  Chris

  Helpende , 28 jaar
  Eigenschappen van Chris:

  Ik werk op twee groepen met mensen met niet-aangeboren hersenletsel. “Ben je dan de hele mensen aan het verschonen?”, vragen mijn vrienden weleens. Dat doe ik wel, maar het grootste deel van mijn werk bestaat uit talloze andere dingen. Zo haal ik cliënten uit bed, help ik ze met ontbijten en kook ik voor ze. Mijn dag is goed als ik mensen laat lachen of een agressieve bui bij iemand kan omdraaien. Ik houd het werk altijd luchtig en gebruik graag humor.

  Ik werk in de zorg omdat ik, heel basaal, iets voor anderen wil doen. Het maakt me blij anderen vrolijk te maken. Ik kreeg belangstelling voor ouderen door mijn oma, die dementie had. Toen ze eenmaal in een verzorgingshuis zat, ontdekte ik dat ze daar juist veel veiligheid en geborgenheid vond. Als je dat als verzorgende kunt bieden, dan doe je het gewoon goed.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy