Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Robin:

  Robin

  Verpleegkundige i.o. , 22 jaar
  Eigenschappen van Robin:

  Op dit moment werk ik op de revalidatieafdeling. Ik heb het altijd al een interessant vakgebied gevonden en vind het daarom echt leuk dat ik daar nu een baan heb. Als verpleegkundige werk ik met dementerenden. Ik begeleid ze, samen met een team, na een operatie of een val.

  Ik vind het heel mooi om met mensen te werken die zowel lichamelijk als geestelijk hulp nodig hebben. Soms verbazen mensen je echt. Zo kwam er een man binnen die halfzijdig verlamd was door een hersenbloeding. Hij zat in een rolstoel en kon niet meer zelfstandig lopen. Samen met hem zijn we elke dag gaan oefenen. Eerst liep hij vijf meter, toen tien en nu kan hij het helemaal zelf. Zoiets is echt heel leuk om te zien.

  Mijn werk vind ik heel erg leuk. Ik realiseer me heel goed dat ik niet zomaar ‘een medewerker’ ben voor mijn cliënten. Ik ben er als ze het even niet meer zien zitten, om ze te helpen en successen te vieren. Dat geeft me een goed gevoel.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy