Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Susanne:

  Susanne

  Internist , 38 jaar
  Eigenschappen van Susanne:

  Ik vind dat ik het mooiste vak ter wereld heb. Ik werk op de intensive care en dat geeft mij veel voldoening omdat hier de allerziekste patiënten liggen. De zorg voor deze patiënten vraagt een intensieve samenwerking met een team van verpleegkundigen en collega- specialisten zoals longartsen, hematologen en (hart)chirurgen. Iedereen werkt op de intensive care met een gevoel van urgentie. Samen knokken we voor iemands leven. Dat geeft dit werk een extra dimensie, om samen tot het uiterste voor een patiënt te kunnen gaan.

  Het werk op deze afdeling is heel dynamisch en gaat zeker niet alleen om acute zorg. Ik praat bijvoorbeeld veel met familie van patiënten over ethische vragen; hoe ver denken ze dat we moeten gaan met de behandeling en wat kwaliteit van leven voor hun dierbare betekent. Dat is moeilijk, maar ook mooi. We kunnen ontzettend veel in de medische wereld, maar soms is er een grens aan het leven. Dat is niet altijd makkelijk om te accepteren en dan is het belangrijk dat ik in een fijn team werk.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy