Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Ellen:

  Ellen

  Gastvrouw , 57 jaar
  Eigenschappen van Ellen:

  Ik weet van alle 125 bewoners wat ze het liefst eten. De ene mevrouw wil doordeweeks yoghurt omdat ze op de lijn let, maar op zondag niet. De andere vindt yoghurt juist heel vies, maar wil wel graag altijd twee kopjes soep.

  In het verzorgingshuis waar ik werk, koken we elke dag alle maaltijden vers. Ik help de kok in de keuken en daarnaast serveer ik de maaltijden of sta ik achter counter. Daarnaast bieden we onze bewoners ook nog de mogelijkheid om een feestje te vieren, waarvoor we cake of bittergarnituur bakken. Het is mijn taak om al het overzicht te houden en ervoor te zorgen dat alles op tijd voorbereid wordt en klaarstaat.

  Zoals je ziet, is mijn werk enorm gevarieerd. Dat vind ik het allerleukst. Daarnaast werk ik gelukkig ook in een heel erg leuk team, want dat vind ik enorm belangrijk. Ik probeer er elke dag weer een feestje van te maken. Waarom zou je werk doen wat je eigenlijk niet leuk vindt?

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy