Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Bettine:

  Bettine

  Opleidingsfunctionaris , 35 jaar
  Eigenschappen van Bettine:

  Als zorgmedewerkers doen wat ze leuk vinden en waar ze gedreven voor zijn, wordt ook de zorg beter. Het is een win-win-situatie en ik vind beide heel belangrijk. Het is mijn taak ervoor te zorgen dat verzorgenden en verpleegkundigen zich kunnen ontwikkelen in de richting die bij ze past.

  Mijn werkzaamheden op een dag zijn nooit hetzelfde. Zo voer ik individuele gesprekken met medewerkers over hun ontwikkeling, maar overleg ik ook met bijvoorbeeld opleidingsinstituten of teamleiders. Er zijn talloze manieren om je binnen de zorg te ontwikkelen, zowel in de breedte als de diepte.

  Zelf ben ik begonnen als verpleegkundige. Destijds was ik bezig met het primaire zorgproces van de cliënt, zoals het toedienen van medicijnen en andere zorgtaken. Op een gegeven moment wilde ik me ook op een ander niveau ontwikkelen. Mijn werkgever heeft me daarin ondersteund en ik merkte hoe fijn het is als je daar de kans voor krijgt. Dat gun ik anderen ook, vandaar dat ik dit werk doe.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy