Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Henk:

  Henk

  Teamleider catering , 50 jaar
  Eigenschappen van Henk:

  Ik ben teamleider van drie voedingsdiensten in verzorgingshuizen. Dat betekent dat wij het eten voor cliënten verzorgen. Daarnaast komen er mensen uit de omgeving en het dorp bij ons langs. Ze eten graag bij ons en wij vinden het belangrijk onze restaurants een buurtfunctie te geven.

  Als teamleider horeca kan ik ervoor zorgen dat het verzorgingshuis midden in de samenleving staat en niet aan de rand. Onze restaurants liggen in een mooie omgeving en hebben prettige terrassen. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de menukaart zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ik zorg graag voor anderen en met dit werk is elke dag een feest.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy