Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Sanne:

  Sanne

  Teamleidster zorgteam/Coördinator facilitair , 28 jaar
  Eigenschappen van Sanne:

  Het is mijn droom om ooit leiding te geven op een kleine locatie. Sinds kort ben ik eindverantwoordelijk voor alle facilitaire zaken in een knus verzorgingshuis met 24 bewoners en tien kleine huisjes ernaast. Ik weet nog niet veel van de horeca, de huishoudelijke dienst, tuinen en kantoorartikelen en heb daarom voor deze richting gekozen. Het leek me juist heel leerzaam. Geloof me: ik heb de facilitaire tak echt onderschat. Alleen al de huishoudelijke dienst is enorm groot. En heb je bijvoorbeeld wel eens bedacht wat er allemaal aanwezig is voor de brandinstallatie?

  Ik werk met ouderen, dat vind ik heel leuk. Als ze bij ons komen, zijn ze in de laatste fase van hun leven. Die wil ik zo mooi mogelijk maken en als hoofd van een locatie kan je daarin veel betekenen. Ik wil ervoor zorgen dat de nieuwe woonplek van ouderen zoveel mogelijk lijkt op hun oude huis en dat ze in hun waarde gelaten worden. Uiteraard zijn er grenzen, maar waarom kan iemand bijvoorbeeld zijn hond niet meenemen naar een verzorgingshuis? Daar moeten we toch een uitlaatservice voor kunnen regelen? Anno 2018 moet dat mogelijk zijn.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy