Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Ilse:

  Ilse

  Wijkverpleegkundige niveau 5 , 40 jaar
  Eigenschappen van Ilse:

  Als wijkverpleegkundige behoud ik het overzicht, maar sta ik wel met beide voeten in de zorg. Binnen mijn team ben ik eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg. Ook ondersteun ik collega’s. Ik schakel tijdelijke of langdurige thuiszorg in als dat nodig is. Sommige mensen denken dat ik alleen maar administratie doe, maar dat is niet waar. Tijdens een eerste bezoek breng ik iemands hele leven in kaart. Dat is belangrijk, want ik moet bijvoorbeeld ook weten of er kinderen zijn of een partner. Ik vraag dus heel veel door.

  Het is bijzonder dat mensen je zoveel toe vertrouwen. Je komt hun leven binnenstappen en zij geven zich op dat moment helemaal aan je over. Ze vertellen me alles, ook verhalen over de oorlog, het kamp en Indië. Ik doe dit werk alweer 16 jaar en blijf het waardevol vinden. Het is mooi er voor mensen te zijn als ze het moeilijk hebben in het leven.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy