Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Joep:

  Joep

  Verzorgende IG i.o. , 23 jaar
  Eigenschappen van Joep:

  Af en toe is het net alsof ik met hele grote kleuters werk. Mijn zus werkt in de kinderopvang en het enige verschil is dat zij hele kleine en ik hele grote luiers verschoon. De ouderen met wie ik werk hebben dementie en gaan terug in de tijd. Ik vind dat eigenlijk heel leuk; ik kan best goed met ze levellen.

  Ik heb er heel bewust voor gekozen om met dementerende ouderen te werken. Sommige mensen vinden het misschien bloedirritant om tien keer dezelfde vraag te beantwoorden, maar ik vind dat helemaal niet erg. Mijn doel is om dagelijks bij iedereen één keer een lach op het gezicht te krijgen. Op afdeling heb je relatief veel tijd voor de cliënten omdat ze intensievere zorg nodig hebben. Daardoor kan je ook beter inspelen op hun karakter en emoties.

  Mijn vrienden denken dat ik alleen maar billen afveeg, maar dat is natuurlijk een heel klein deel gedeelte van de dag. Als dat gebeurd is, ga ik lekker kleren met ze uitzoeken, kleed ik ze mooi aan, zet ik ze in een rolstoel en gaan we eten. Ik wil iedereen graag laten zien hoe leuk ouderen eigenlijk zijn, dus binnenkort ga ik daarover vloggen onder de naam #broederjoep.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy