Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Rianne:

  Rianne

  Begeleider , 30 jaar
  Eigenschappen van Rianne:

  Ik heb altijd een zwak gehad voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze staan op een hele pure en gevoelige manier in het leven en dat vind ik zelf ook heel leerzaam.

  Ik beschouw het als een eer dat ik ze mag begeleiden in hun dagelijkse leven. Er is geen verborgen agenda, geen poppenkast. What you see is what you get. Het is echt. Als ze iets voelen dan laten ze dat meteen zien. Dat maakt het leven voor hen tegelijkertijd ook wel ingewikkeld, maar daar help ik ze bij.

  Als persoonlijk begeleider zorg ik voor de basisverzorging, planning van hun dag en begeleid ik ze op het werk. Mijn voornaamste taak is voor overzicht en structuur te zorgen en ze te begeleiden op hun werk. Ik kijk daarbij naar wat de cliënten wel kunnen in plaats van niet. Ook zorg ik ervoor dat ze zich gewaardeerd voelen. Alhoewel ze een beperking hebben, zijn niet minder waard dan jij of ik.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy