Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Leila:

  Leila

  Doktersassistent , 43 jaar
  Eigenschappen van Leila:

  Ooit werkte ik in het bedrijfsleven, maar dat werk ging me tegenstaan omdat je een nummer bent. Ik had de behoefte echt iets te betekenen voor een ander en werk te doen wat dichter bij mezelf lag. Dat werd dus de zorg. Het is een heel diverse sector, waarin ontzettend veel verschillende soorten banen zijn te vinden. Zorg is echt veel meer dan alleen een ziekenhuis of verpleeghuis.

  Ik werk sinds zes jaar in een gezondheidscentrum, waar ik ben begonnen als doktersassistente. Op dit moment heb ik mijn eigen spreekuur, waar ik voor patiënten zorg met veelvoorkomende klachten als keelontsteking of oorontsteking. Ook beantwoord ik vragen. Lichaam en psyche interesseren mij enorm.

  Mijn doel is altijd het verschil te maken voor mensen, op wat voor manier dan ook. Als ze hier komen of opbellen zorg ik ervoor dat ze zich gehoord voelen. Iedereen wordt serieus genomen en met respect behandeld, wie ze ook zijn of waar ze vandaan komen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy