Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Joy:

  Joy

  Verpleegkundige CTC , 23 jaar
  Eigenschappen van Joy:

  Op de afdeling cardiologie en cardio-thoracale chirurgie, waar ik werk, liggen patiënten met problemen aan hun hart. De afdeling is dynamisch en gevarieerd. Er liggen patiënten die bijvoorbeeld een pacemaker implantatie ondergaan, patiënten die een openhart operatie krijgen en patiënten die zijn opgenomen met andere hartproblemen zoals een hartinfarct. Doordat ik op een gevarieerde afdeling werk is het belangrijk om in een goed team te werken, daar krijg ik energie van.

  Een halfjaar nadat ik als mbo-verpleegkundige op de afdeling ben gaan werken, ben ik gestart met de gespecialiseerde opleiding tot verpleegkundige cardiologie en cardio-thoracale chirurgie. Deze opleiding heeft mij diepgang geboden en vraagt van mij meer verantwoordelijkheid. Inmiddels ben ik 2,5 jaar werkzaam op de afdeling en heb ik de kans gekregen om te gaan starten met de opleiding hbo-verpleegkunde.

  Het mooiste aan mijn werk vind ik de waardering die ik krijg van patiënten. Ik vind het belangrijk om een luisterend oor aan iemand te bieden waardoor je echt iets voor iemand kan betekenen.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy