Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Zagros:

  Zagros

  Clusterleider i.o. , 29 jaar
  Eigenschappen van Zagros:

  Ik vind het leuk een uitdaging aan te gaan. Nadat ik jarenlang op groepen heb gestaan, wilde ik graag mijn huidige functie proberen. Ik heb altijd gezorgd voor mensen en nu zorg ik voor de mensen die zorgen.

  Het is voor mij belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten, zodat ze daardoor beter voor anderen kunnen zorgen. Daardoor kan ik veel betekenen voor cliënten.

  Vroeger, als begeleider, moest ik het doen met de regels die er waren. Ik vind het fijn dat ik nu in de positie zit om de voorwaarden te veranderen als dat beter werkt. Ik luister daarom continu naar mijn collega’s, want we moeten samen een passend bouwwerk creëren voor de cliënt. Er bestaat geen standaard handleiding in de zorg.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy