Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Joyce:

  Joyce

  Projectleider Huntington , 35 jaar
  Eigenschappen van Joyce:

  Vanuit mijn persoonlijke situatie heb ik in de loop der jaren steeds meer interesse ontwikkeld voor mensen met de ziekte van Huntington, een erfelijke hersenziekte. Ik wil graag bereiken dat mensen overal in de provincie de juist zorg weten te vinden en krijgen. Als projectleider Huntington ben ik mede verantwoordelijk voor het opzetten van een kenniscentrum voor deze doelgroep.

  Inmiddels wonen er 20 patiënten bij ons en kunnen anderen er terecht voor dagbehandeling en een polikliniek. Patiënten hoeven ondanks de onbekendheid van de ziekte bij ons niet steeds opnieuw uit te leggen wat er aan de hand is. Door al onze expertise kunnen we daarnaast zorgen voor een goed behandelplan.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy