Informatie over het coronavirus
Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle. Blijf zoveel mogelijk thuis. Houd 1,5 meter afstand. Was vaker je handen.
Actuele informatie vind je op Rijksoverheid.nl/coronavirus.

Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Anneke:

  Anneke

  Coördinerend wijkverpleegkundige , 50 jaar
  Eigenschappen van Anneke:

  Soms schuilt er achter een simpele hulpvraag een groot verhaal. Zo vroeg een huisarts mij laatst om iemand met depressiviteit te helpen met wassen en aankleden. Eenmaal op bezoek bleek die mevrouw eigenlijk hele andere hulp nodig te hebben. Haar huis was verwaarloost en ze was vereenzaamd nadat haar partner was overleden.

  Ik kon haar meteen helpen door allerlei praktische zaken te regelen, zoals een maaltijdservice en hulpverlening waar ze baat bij heeft. Uiteindelijk heeft ze een nieuw huis gevonden in een drukkere omgeving. Mensen kunnen tijdens een intakegesprek al helemaal opbloeien. Ze merken dat ze hun problemen niet meer alleen op hoeven te lossen en dat iemand anders om hen geeft.

  Ik leer elke dag van de mensen waar ik kom. Het verbaast me bijvoorbeeld steeds weer hoe inventief mensen zijn om problemen op te lossen. Dat is heel leuk om te zien. Samen kunnen we heel erg veel.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy