Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Clarence:

  Clarence

  Sociaal werker , 35 jaar
  Eigenschappen van Clarence:

  In de wijk waarin ik werk, was laatst veel overlast van hangjongeren bij een supermarkt. Ze kwamen op de rustbankjes bijeen en het winkelende publiek stoorde zich aan het afval, de muziek en het lawaai. Volwassenen die daar wat van zeiden, botsten met de jongeren.

  Als jongerenwerker zorg ik dat deze twee partijen wel weer bij elkaar komen. Ik ga op zoek naar de middenweg. Zo kunnen we zorgen voor een nieuwe plek voor de overlastveroorzakers, want ook zij hebben het recht ergens samen te komen.

  Voor mijn werk verdiep ik me in de leefwereld van jongeren. Ik ben oprecht geïnteresseerd in ze en ben benieuwd wat hen bezighoudt. Op die manier krijgen we een vertrouwensrelatie, waardoor we ook over zaken kunnen praten als het halen van diploma's of een lastige thuissituatie. Met mijn werk kan je echt het verschil maken in het leven van iemand.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy