Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van John:

  John

  Persoonlijk begeleider , 49 jaar
  Eigenschappen van John:

  Eerder werkte ik ruim tien jaar in de ICT, maar ik verloor mijn baan nadat mijn vorige werkgever een grote aanbesteding kwijtraakte. Ik heb het werk altijd gedaan omdat het goed verdiende, maar echt leuk vond ik het niet.

  Ik heb lang nagedacht over wat ik nu echt wilde en besloot uiteindelijk om de opleiding SPV4 te doen. Inmiddels ben ik persoonlijk begeleider van zeven cliënten met een verstandelijke beperking, zoals het Syndroom van Down of moeilijk verstaanbaar gedrag. Ik begeleid ze met hele praktische zaken zoals kapotte schoenen of als ze op vakantie willen, maar onderhoud ook contact met hun familie.

  Ik ben heel blij met deze carrièreswitch. Je moet altijd afgaan op je eigen gevoel, dat is belangrijk. Vroeger kwam ik nog wel eens chagrijnig thuis, maar tegenwoordig heb ik een baan waar ik elke dag fluitend naartoe ga en van terugkom.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy