Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Frederique:

  Frederique

  Controller , 27 jaar
  Eigenschappen van Frederique:

  Voorheen werkte ik bij een accountantskantoor, maar ik kwam er al snel achter dat ik meer zocht in mijn werk. Toen ik een vacature zag bij het universitair medisch centrum dacht ik gelijk: dat past bij mij!

  Tijdens mijn werkzaamheden analyseer ik de financiële gegevens. Deze financiële gegevens vertaal ik in managementinformatie.

  Zo verricht ik onder andere onderzoek naar productiviteit, werkdruk en doe ik kostprijsonderzoek van allerlei medische verrichtingen.

  Natuurlijk ben ik niet medisch onderlegd, maar ik kan me wel inleven in bepaalde zaken. Daarnaast krijg ik een beeld van de werkvloer door bijvoorbeeld aanwezig te zijn bij de kwartaalgesprekken die gevoerd worden tussen de medisch specialisten en Raad van Bestuur.

  Het financiële deel van de zorg is redelijk complex, maar dat maakt mijn werk interessant. Toen ik op school zat, wilde ik dokter worden, maar ik was niet goed in biologie en natuurkunde. In cijfers en getallen bleek ik wel goed. In het universitair medisch centrum zorg ik met deze vaardigheden alsnog, maar dan in een secundaire functie.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy