Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Liesbeth:

  Liesbeth

  Steunpunt vrijwilligerswerk , 39 jaar
  Eigenschappen van Liesbeth:

  Vijftig procent van de mensen die bij mij komen, waren uit eigen initiatief nooit vrijwilliger geworden. Er zijn heel veel mensen die wel graag iets willen doen voor een ander, maar niet precies weten waar ze moeten beginnen. Stel dat je bijvoorbeeld graag wil wandelen met iemand in een rolstoel? Je gaat niet zomaar iemand aanspreken. Doordat mensen met ons steunpunt in contact komen, kunnen wij ze verder helpen.

  Je kunt dit werk zo groot of klein maken als je zelf wilt. Ik vind het heel leuk om te zien waar we naartoe kunnen groeien. Zo organiseer ik een kenniskaravaan voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Elk jaar bieden we diverse trainingen en workshops aan, bijvoorbeeld over de omgang met social media of het maken van roosters. Het bedrijfsleven helpt ons daarbij door de expertise en ruimtes aan te bieden. Zij vinden het leuk om op die manier hun steentje bij te dragen en wij kunnen mensen ondersteunen zonder dat het extra geld kost.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy