Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Roy:

  Roy

  Kinder intensive care verpleegkundige , 37 jaar
  Eigenschappen van Roy:

  Als ouders en kinderen op hun kwetsbaarst zijn, kan ik daadwerkelijk iets voor hen betekenen. Ze vertrouwen het waardevolste van hun leven aan jou toe. Dat maakt mijn werk heel speciaal.

  Ik heb altijd in het ziekenhuis willen werken. In mijn puberteit had ik hier al vakantiebaantjes. Ik ben altijd gefascineerd geweest door wat mensen hier kunnen. Daarom ben ik na de mavo mbo niveau 3 gaan doen. Vanaf daar ben ik steeds een niveau hoger geklommen, tot ik elf jaar later de hbo-opleiding verpleegkunde afrondde.

  De keuze voor deze afdeling maakte ik tijdens mijn stage. Toen kwam ik in aanraking met de zorg voor kinderen. I was meteen verkocht. Mensen zeggen altijd: wat heb jij zwaar werk. Maar juist als er een acute dreiging is voor iemand gezondheid, en ik kan helpen om diegene weer beter te maken omdat ik weet wat ik moet doen, is het het mooiste beroep dat er is. Dan ga ik met heel veel voldoening naar huis.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy