Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Lianne:

  Lianne

  Fysiotherapeut , 27 jaar
  Eigenschappen van Lianne:

  Mijn vriend heeft een verantwoordelijke baan en verdient meer geld, maar zal nooit dezelfde liefde terugkrijgen die ik van patiënten ontvang. Je wordt niet rijk in de zorg, maar komt wel altijd met een lach op je gezicht thuis. Daar doe ik het voor.

  Als fysiotherapeut in de ouderenzorg zie ik mensen die, vaak na een val of operatie, in het ziekenhuis zijn opgenomen. Het is heel dankbaar werk. Een tijd geleden had ik een dubbelbaan. Ik werkte zowel met ouderen die nog thuis woonden, als in het ziekenhuis waren opgenomen. Met één van mijn thuiswonende cliënten bouwde ik een hele hechte band op. Toen ze op een dag niet naar onze afspraak kwam, bleek ze opgenomen te zijn in mijn ziekenhuis. Toen ik haar kamer binnenkwam, begon ze te huilen. “Wat ben ik blij dat ik jou zie!! Het zijn allemaal prutsers hier, ga jij me therapie geven?”, vroeg ze. Als iemand zo dankbaar is en op die manier kunt helpen, geeft dat een heel fijn gevoel.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy