Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Marjolein:

  Marjolein

  Medewerker kwaliteit en capaciteit darmkanker
  Eigenschappen van Marjolein:

  Op mijn 30e verjaardag kreeg ik de oproep voor het bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker in de brievenbus. Dit was de eerste kennismaking met Bevolkingsonderzoek. Een jaar later zag ik de vacature medewerker kwaliteit en capaciteit darmkanker voorbij komen. Ik twijfelde geen moment en solliciteerde direct op de vacature met als belangrijkste reden dat ik graag een bijdrage wil leveren aan de maatschappij en de algemene gezondheid van Nederland.

  Werken voor een organisatie binnen de gezondheidszorg die staat voor iets heel moois dat is wat perfect bij mij past. Net zoals de vrijheid, de mogelijkheid om te groeien, verantwoordelijkheid en de begeleiding die ik krijg wanneer dat nodig is. Binnen Bevolkingsonderzoek is er volop ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

  De verbeteringen die achter de schermen zijn uitgevoerd zodat ik samen met mijn collega’s het bevolkingsonderzoek darmkanker beter kan monitoren en daardoor soepeler kan laten verlopen geeft mij enorm veel voldoening. Maar aan de andere kant ook het prettige contact met de coloscopiecentra en laboratoria. Ik vind het erg fijn wanneer ik iets snel kan oplossen, zodat zij goed werk kunnen leveren. Het meest waardevolle aan mijn functie is dat ik samen met mijn collega’s iedere dag weer een bijdrage mag leveren aan de gezondheid van heel veel mensen. Dat is voor mij waar het om gaat!

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy