Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Marlies:

  Marlies

  Huisarts met management taken , 54 jaar
  Eigenschappen van Marlies:

  Ik ben huisarts geworden omdat ik zo heel afwisselend werk met mensen kan doen. Vooral voor kwetsbare doelgroepen kan je echt wat extra betekenen, zoals laaggeletterden, vluchtelingen, migranten en ouderen.

  Voor mij blijft het meest bijzonder iemand te begeleiden naar het einde. Een oudere patiënte zei bijvoorbeeld bij haar einde tegen mij als jonge huisarts: “Als je eens twijfelt denk dan Boontje: Ik ben trots op je”. Dat is fijn en blijft je bij.

  Het leukste is dat mijn werkdag omvliegt. Ik spreek veel mensen met uiteenlopende vragen, verhalen en problemen. De ene keer praat ik met iemand, een volgende keer moet ik snijden of prikken. Daardoor verveelt het werk nooit. Als je als geneeskundestudent twijfelt of je ook huisarts wil worden, zou ik je graag eens een dagje meenemen om te laten zien hoe leuk en interessant dit werk is.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy