Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Chaya:

  Chaya

  Leerling 2e jaars VIG/MMZ , 48 jaar
  Eigenschappen van Chaya:

  Ik vind het een fijn idee om oudere mensen een veilig thuis te kunnen bieden in een verzorgingshuis. Je leert in dit werk dat juist de kleine dingen iemand gelukkig maken, zoals samen een harinkje eten of naar buiten staren om de bladeren van de bomen te zien vallen. Elke dag probeer ik met twee of drie ouderen even te gaan zitten om ze extra aandacht te geven. Dat zijn de mooie geluksmomenten voor mij.

  Momenteel doe ik twee opleidingen in één. Als VIG’er doe ik verpleegtechnische handelingen zoals een stoma of wonden verzorgen. Daarnaast word ik opgeleid als medewerker maatschappelijke zorg waardoor ik me ook kan focussen op sociale aspecten. Binnen de zorg zijn ongelofelijk veel doorgroeimogelijkheden; als je wilt kan je bijvoorbeeld casemanager of teammanager worden. Zelf wil ik dat niet, ik wil graag met mensen blijven werken. Het menselijk contact heb ik nodig.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy