Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Rianne:

  Rianne

  Verpleegkundige ouderenzorg , 27 jaar
  Eigenschappen van Rianne:

  Als 15-jarige kreeg ik een hersenvliesontsteking en een bloedvergiftiging. Ik herinner me nog goed hoe de verpleegkundigen in het ziekenhuis voor mij zorgden. Hun aandacht en zorg heeft mij doen besluiten om voor hetzelfde vak te kiezen.

  Ik ben niet werkzaam als verpleegkundige op de vloer, maar op de achtergrond. In mijn werk ben ik verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg die we op twee locaties leveren. Daarnaast stuur ik medewerkers aan en coach ik ze tijdens hun werk.

  Ik krijg energie als ik met deskundig personeel werk. Samen bekijken we wat en waarom we dingen op een bepaalde manier doen. Daar leren we allemaal van.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy