Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Sanja:

  Sanja

  Pedagogisch medewerker , 25 jaar
  Eigenschappen van Sanja:

  Werken met kinderen zie ik niet als werk. Er is niks leukers dan dat.

  Al toen ik een jong meisje was, ging het omgaan met kinderen mij heel goed af. Op vakantie op de camping was ik altijd degene die de kleine kinderen bezig hield.

  Het bieden van een veilige omgeving aan kinderen vind ik heel belangrijk. Veilig in de letterlijke zin van het woord, zodat ze zich niet kunnen bezeren, maar ik wil de kinderen ook geborgenheid bieden. Ik ben per slot van rekening verantwoordelijk voor ze. Verder vind ik structuur ook van belang. Kinderen hebben houvast als ze weten hoe de dag eruitziet en wat we gaan doen. Dat geeft rust.

  Het geeft mij een heel fijn gevoel om een kind iets te kunnen leren. Al is het maar iets kleins, zoals een naam, een woord, of dat ze weten wie ik ben. Het leukste moment vind ik altijd het moment dat ze voor het eerst laten zien dat ze mij vertrouwen en naar mij toe komen, of ze nu blij zijn of verdrietig.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy