Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Eline:

  Eline

  Wijkverpleegkundige
  Eigenschappen van Eline:

  Ik werk sinds 3 jaar als wijkverpleegkundige in de ouderenzorg. Cliché maar waar, achter iedere deur schuilt een ander verhaal en dit maakt mijn werk uitdagend, afwisselend en enorm boeiend. Met name het indiceren van de zorg geeft mij de ruimte en vrijheid om mijn cliënten goed te leren kennen en in te spelen op hun uiteenlopende zorgvragen.

  Mijn doel? Om ieder zorgmoment een glimlach te brengen op het gezicht van mijn cliënt. Hoe schrijnend, eenzaam of uitzichtloos hun leven soms ook is, iedereen verdient een vriendelijk woord, een geintje om de lucht te klaren of soms juist bevestiging van hun verdriet en een luisterend oor. En dat doe ik met liefde!

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy