Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Jamal:

  Jamal

  Leerling verpleegkundig begeleider , 21 jaar
  Eigenschappen van Jamal:

  Mijn droom is het hebben van een eigen zorgboerderij, maar momenteel ben ik nog bezig met een interne opleiding als verpleegkundig begeleider. Ik ga één dag per week naar school en werk de rest van de tijd op een groep met ernstig verstandelijk beperkten.

  Onze cliënten hebben last van gedragsproblematiek en daarom intensieve begeleiding nodig. ‘s Morgens helpen we met opstaan, smeren we broodjes en zorgen we dat ze naar de dagbesteding kunnen. Als ze weg zijn, pakken wij huishoudelijke taken op.

  Ik heb voor dit werk gekozen omdat elke dag anders is. Ik haal er voldoening uit omdat ik een soort vader en moeder van de groep ben. Zo kan ik een steentje bijdragen aan hun leven.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy