Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Monique:

  Monique

  Helpende plus / leerling IG , 49 jaar
  Eigenschappen van Monique:

  Sinds 2014 ben ik gediplomeerd helpende plus en sinds dit jaar ben ik gestart met de opleiding verzorgende IG. In deze functie signaleer, controleer en bewaak je de vitale lichaamsfuncties en onderneem je actie bij afwijkingen. Tevens heb je contact met de huisarts en bouw je een band op met de cliënt en diens naasten. Daarnaast leer ik ook meer verpleegkundige handelingen die ik in de functie van helpende niet mag uitvoeren. Momenteel ga ik één dag in de week naar school en werk ik de rest van de dagen in de wijk bij mensen thuis. Het tweede deel van mijn opleiding ga ik stage lopen in een verpleeghuis. Ik hoop zo veel ervaring op te doen.

  Ik werk graag met ouderen omdat ze levenservaring hebben. Daarnaast is de dankbaarheid groot; ze zijn vaak eenzaam en zitten de hele dag alleen. Mijn werk zorgt ervoor dat ze weer een glimlach op hun gezicht en persoonlijke aandacht krijgen Met dit werk draag ik bij aan de samenleving.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy