Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Rianne:

  Rianne

  Verpleegkundige oncologie , 29 jaar
  Eigenschappen van Rianne:

  Ik was vroeger niet perse een verzorgend type, maar ik vond de leerstof over het menselijk lichaam wel interessant. Via mbo- en hbo-studies ben ik nu senior verpleegkundige. Daarnaast begeleid ik leerlingen omdat ik het leuk vind om hen verder te helpen in hun ontwikkeling.

  ls verpleegkundige verzorg ik niet alleen patiënten, maar zoek ik graag ook allerlei dingen voor ze uit. Op het moment dat iemand uit het ziekenhuis wordt ontslagen, vind ik het fijn om al allerlei dingen voor de patiënt te hebben geregeld. Op die manier hoeft iemand zich thuis geen zorgen meer te maken over het herstel. Dit werk geeft me elke dag een voldaan gevoel: ik kan echt iets goed doen voor een ander.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy