Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Angel:

  Angel

  Student Human Technology , 16 jaar
  Eigenschappen van Angel:

  Ik ben totaal geen type om te zorgen voor anderen, vind ik zelf. Het spreekt me bijvoorbeeld niet aan als verpleegkundige te werken. Ik vind het echter wel interessant om techniek in te zetten om patiënten te helpen.

  De sector waarin ik me verdiep heet ‘Zorgdomotica’ en gaat over allerlei vormen van zorgrobots. Je hebt bijvoorbeeld de Casenio, een box met beeldscherm en speakers die patiënten eraan herinnert om op bepaalde tijden medicatie in te nemen. Op deze manier kunnen mensen langer in hun eigen omgeving blijven en hoeven ze niet opgenomen te worden.

  In de zorg hoef je dus niet alleen verzorgende te zijn. Je kunt ook met techniek bezig zijn. Dit is de toekomst van de zorg en mensen hebben er echt wat aan!

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy