Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Bernard:

  Bernard

  Welzijn op recept , 58 jaar
  Eigenschappen van Bernard:

  Dokters ontvangen regelmatig patiënten met klachten waar ze eigenlijk weinig aan kunnen doen, zoals een ongezonde levensstijl, slecht slapen, een slechte woonomgeving of eenzaamheid. Er zijn heel veel welzijnsprojecten die deze mensen kunnen helpen.

  Vaak weten huisartsen eigenlijk niet goed welke welzijnsprojecten er allemaal zijn. Daarom is er een landelijk project gestart om welzijnsprojecten onder de aandacht te brengen. Ik werk daar ook voor. Het project wordt landelijk op diverse manieren aangepakt; ik ga vaak bij de huisartsen langs. Dat is de beste optie voor mijn regio.

  Verder werk ik ook aan een platform om deze welzijnsprojecten beter in kaart te brengen. Een huisarts kan daardoor in één keer alle opties aan een patiënt laten zien zodat deze verder geholpen kan worden. Op die manier hoop ik dat welzijn zichtbaarder wordt en er steeds meer mensen gebruik van kunnen maken.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy