Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Iris:

  Iris

  Verpleegkundige , 23 jaar
  Eigenschappen van Iris:

  Als verpleegkundige van de afdeling seksuele gezondheid houd ik spreekuren voor jonge mensen, prostitués en homoseksuele mannen over seksueel overdraagbare ziektes en de risico’s.

  Bij de GGD kan ik veel voor mensen betekenen, omdat ik in een positie ben om mensen te informeren en preventief te werk te gaan. Ik kan voorkomen dat mensen ziek worden.

  Tijdens spreekuren bespreek ik persoonlijke, medische situaties van mensen, geef ik informatie en verwijs ik eventueel door naar andere instanties of behandelaars.

  Daarnaast geef ik online voorlichting en ik coördineer het safe sex team: met eerstejaars studenten verpleegkunde ga ik naar festivals om promotiematerialen uit te delen en de activiteiten van de GGD onder de aandacht te brengen bij jonge mensen. Het belangrijkste is om kennis en meer bewustwording te creëren over onveilige seks, de risico’s en seksueel overdraagbare ziektes.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy