Ontdek zorg en welzijn

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Filter de verhalen van onze collega’s, bijvoorbeeld op hun achtergrond of interesses en ontdek meteen welke beroepen, opleidingen en kansen passen bij jou.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Lotte:

  Lotte

  Trainer adviseur , 32 jaar
  Eigenschappen van Lotte:

  Als trainer in de gehandicaptenzorg vind ik het heerlijk out of the box te denken en te brainstormen over hoe dingen anders kunnen. Ook is het ontzettend leuk ervaren medewerkers te begeleiden. Zij zijn een gemotiveerde doelgroep met veel in hun mars. Het is voor mij de kunst daar goed gebruik van te maken tijdens een training.

  Voordat ik trainer werd, werkte ik 13 jaar op de werkvloer. Ik vind de puurheid en oprechtheid van de gehandicapte cliënten mooi. What you see is what you get. Dat levert mooie momenten op, zoals tijdens een bewonersvakantie naar Ameland. Eén van de cliënten wilde mijn collega voor de gek houden en haar oorbellen verstoppen. Ik zat ook in het complot. Zo gezegd, zo gedaan. Je had dat gezicht van hem moeten zien op het moment dat mijn collega haar oorbellen niet kon vinden en stiekem ook het spelletje meespeelde: hij kon haast niet meer ademen van het lachen, zoveel lol had hij.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy