Ontdek zorg en welzijn

Er is meer te kiezen in
zorg en welzijn dan je denkt.
Lees de verhalen van onze collega’s over hun vak en ontdek welke beroepen en opleidingen bij jou passen.

  © Alle rechten voorbehouden
  Eigenschappen van Robine:

  Robine

  Mammolaborant i.o.
  Eigenschappen van Robine:

  Mijn hart ligt in de zorg. Met veel plezier werkte ik jarenlang in de ouderenzorg. Met de komst van mijn eerste kindje werd de balans tussen werk en privé steeds belangrijker. De onregelmatige diensten, de weekend- en avonddiensten bleken steeds lastiger te combineren met de zorg voor mijn gezin. Ik startte mijn zoektocht naar een andere baan en dat dat in de zorg moest zijn, stond vast.

  Ik stuitte op de vacature van het bevolkingsonderzoek. Dat sprak mij zo aan: een betaalde opleiding, een combinatie van werken en leren én een baangarantie. Tel daarbij op het bijzondere maatschappelijk belang dat wij dienen. Elke dag lever ik met mijn werk als mammolaborant een bijdrage aan het opsporen van borstkanker. Nog steeds de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Voor mij persoonlijk is het ook erg fijn dat mijn werk als mammolaborant uitermate fijn te combineren is met mijn gezin.

  • We hebben alle vacatures binnen zorg en welzijn hier voor je verzameld. Vind een vacature die bij jou past door te filteren op afstand, opleidingsniveau of werkveld.

   Ga naar vacatures website
  • Op YouChooz vind je veel informatie over deze en andere opleidingen voor zorg, welzijn en sport.

   Ga naar YouChooz

  Wij gebruiken cookies voor het bijhouden van statistieken en het verbeteren van je gebruikservaring.

  Privacy policy